Specialgolv

Specialgolv är golv för unika applikationer. Exempel: stålgolv för offshore-industrin, golv som tål extrema dynamiska laster, obrännbara golv, golv som inte påverkas/påverkar magnetiska fält, ren-rums golv, golv som tål vatten och frysning, aluminiumgolv för verkstadsindustrin, etc.

Bild på specialgolv

Glasgolv

Glasgolvplattor har måtten 600 x 600 mm, tjocklek 10 – 30 mm. Glasgolvplattorna kan förses med logotyper mellan glas-skikten.

Glasgolvplattor kan även ”tillskäras” för att passa i specifika utrymmen, underredet med stödben anpassas efter layouten.

Glasgolvplattor är beställningsvara, och offereras på förfrågan, vid specialmått på glasgolvplattorna krävs måttsatta ritningar.

Stålgolv

Stålgolv används bland annat inom offshore-industrin, där obrännbarhet är nödvändigt och påverkan av fukt liten. Golvplattorna består av två plåtar, varav den undre ser ut som en äggkartong, och är punktsvetsad till den övre plåten. Hålrummet mellan plåtarna är fyllt med lättbetong. Underredet är vanliga benstöd och stringers.

Bild på Stålgolv

Skräddarsydda golv

Golv som tillsammans med kund utformas specifikt för den egna verksamheten, t.e.x. laborationslokalerna som bilderna visar, punktlaster på 10 kN och golvhöjder upp till 1200 mm, obrännbara golvplattor samt speciella mattor för att uppnå bra akustik. Dessutom skulle vibrationsfria fundament kunna monteras i golvet, på valfri plats, vilket innebar att underredet specialutvecklades för denna applikation, grunden var ett ställverksgolv . . .
Skräddarsydda golv

Installationsgolv kan användas för de mest skilda och specialiserade verksamheterna, vi bistår gärna med vår kompetens, långa erfarenhet, samt tillgång till de mest välrenommerade tillverkarna inom branschen, för att hitta bra och väl fungerande specialkonstruktioner.Glasplattor
Instalaltionsgolv i marmor
Klinker
Klinker och lackad parkett i mosaikmönster